30 Mayıs 2012

Sağım Solum Önüm Arkam YASAK!


Önceleri belli belirsiz yasaklarla donatılmaya başlanmıştı ülkemde. Sonra biraz daha gözle gözlemlenebilir yasaklar gelmeye başladı. Artık tamamen her şey ortada yasaklar geliyor. Gizleyecekleri bir şey kalmamış, amaçlarına yıllar içinde yaptıkları türlü tilkiliklerle ulaşmışlığın verdiği huzurla. Önceden okur araştırır bakardık gizlenen yasakları bulmak, gün yüzüne çıkarmak ve tepki göstermek için ve fakat artık o kadar ortada ve o kadar çok yasak gelmeye başladı ki hangi birine yetişememek şaşkınlığı içerisinde kaldık. Doğrusu bizde mala bağladık.

En son yasak kürtaj...

Kürtaj cinayettir sloganını kullanıyorlar. Bilimsel konuşuyorlarmış bu konuda. (Halkın inandırmak için söylenen yalanlar vol bilmem kaç). Gerçek şudur ki; Belirli döneme kadar döllenme evresi olduğu için o dönem içinde aldırmakla, mastürbasyon sonrası peçeteye silinen spermler ile aynı değere sahiptir ve fakat ilerde bir zamanda dışarı boşalmayı ve mastürbasyonu yasaklarız deniyorsa bu konuda da malesef haklı çıkabilme ihtimalini doğurabilirler.

Milyonlarca kişinin bilinçsiz korumasız seviştiği bir ülkede kürtaj oranının neden fazla olduğunun açıklamasını yine bilimsel konuşarak anlatacak olursak tamamen geri kalmış eğitimsiz bir ülke tablosu çıkıyor.BU geri kalmışlık eğitimsizlik ve bilinçsizlik işlerine geldiklerinden mütevellit bu durum için bir çalışma yapmayıp kürtajı yasaklarsanız az sonra yazacağım tip manzaralar gün yüzüne çıkacaktır.

Olay bir; İki genç sevişiyorlar, kız hamile kalıyor, ailesine söyleyemiyor, erkek arkadaşı öğrenci, işsizlik oranı her geçen yıl artan ülkede tabi kide işsiz, evlilik ufukta gözükmüyor, kürtaj yasak...

Alterlatifdoğan son bir; Kız ailesine söyler ailesi onu öldürür, gidip çocuğu öldürür, oradan hapse..

Allegro son iki; Kız söyleyemem kimseye derdimi şarkısı eşliğinde intihar eder. Ailesi durumu öğrenir çocuğu vurur, oradan hapse...

Alerttatif son üç; Evlilik ile sonuçlanır, mutsuz mesutsuz yaşarlar...

Olay iki; Memur tabanlı bir aile zar ve zor geçinen, zamlarla boğuşup sigarasını ve içkisini dahi alamayan alsa dahi içkisi yasaklanmış şehrinde içemeyen aile bir gece bir sevişme sonrası kadın hamile kalır. Zaten üç çocukları vardır dördünceye iki oda bir salon kirası yuh pahalılığında evlerinde yer yoktur.

Alternatifli son bir; Baba kendini dibe vurup alkolkilometrede bir milyon kaç promil borçlara batmış evine haciz gelmiş çocuklar işsiz güçsüz okul harçları denen haraçları yatıramamış türlü serseriliklerle zarar ziyan vermekteler.

Alfonso Miguel son iki; Baba cinnet geçirip tüm ailede nüfus indirimine gider...

Narin gözlerinizi ve benim az ve nadir çalışan beynimi yormamak için alternatifleri çoğaltmak işlemine başvurmadan kıssadan faizimi veriyorum;
Kürtajı yasaklamayın, yasaklanması beraberinde yer altı kasap jinekologlarını, kadın ölümlerini, mutsuzluk ve huzursuzlukları beraberinde getirecektir. 2012 yılında bir anda konu nasıl ve neden buralara kadar geldiğini hepimiz olmasa da bazılarımız bilmekte. Yapmayın etmeyin, o kadar çok konuşulması gereken sorunlar varken bunu yapmayın.

1 yorum:

  1. güncel bir konuya parmak atman, yerinde tesbih ve ördeklerle hoş bir yazı olmuş nevet..

    YanıtlaSil