26 Eylül 2011

Üşüyoruz Reis!

Tarih: 26 Eylül 2011 Pazartesi 00:50
Mekan: Habertürk Taksim

O gece arkadaşlardan ayrılıp eve geldim. İlk işim fanı canı istediğinde çalışmaya başlayan bilgisayarımı açmak oldu. Bilgisayar açılırken tuvalete gittim. Tuvalet lavabosu tıkalıydı ve biriken su tüm gün karışmamıştı İstanbul kanalizasyonlarına. Odaya geri döndüm ve beklendiği gibi bilgisayarım artık hazırdı.
Sosyal paylaşım site hesaplarımın kontrolünü yaparken Twitter'da Redd grubunun aşağıdaki yazısını gördükten sonra başladı olaylar.

Evimiz taksimdeydi ve Habertürk'te taksimdeydi. Redd grubunu şu yalancı dünyada doğru işler yapan kişiler olarak gördüğümüzden onlara babamın yazmış olduğu "Mustafa Kemal'in Mucize Ordusu" kitabını hediye etme fikri geldi aklımıza.

Koşarak dışarı fırladık, hava şartları çetindi. Habertürk binasının önüne kısa zamanda geldik. Kapıda duran iki güvenlik görevlisinin dikkati bizde toplandı. Kısa selamlaşmadan sonra şu anda yayında olan programın konukları Redd grubuna kitap getirdiğimizi, hangi kapıdan çıkacaklarını sorduk. Görevli ise şu an bir yayın olmadığını, stüdyonun boş olduğunu belirtti. Nasıl olur? Şu an canlı yayındalar, sanırım sizlerin haberi yok giydirmesinden sonra daha fazla muhattap olmayarak az biraz ilerleyip kaldırımda beklemeye koyulduk. Esen rüzgar, soğukluğunu iyiden iyiye hissettiriyor, beden ısımızı git gide düşürüyordu. Ben bir yandan görevlilerin davranışına uyuz olurken, bir yandan da Redd grubuna Twitter'dan bu olayın nasıl olduğunu soran mentionlar atmaya başladım.

Sevdiceğimden programın bittiğinin teyidini aldıktan kısa bir süre sonra Doğan Duru'nun bana cevaben attığı  aşağıdaki mentionu, Messi'nin orta sahadan topu alıp dört - beş kişiyi çalımlayıp güzel bir plase ile topu ağlarla buluşturduğu o maçta ki gol sayısını dörde çıkardığı gibi bir durum meydana geldi. Artık yapacak bir şey yoktur ya hani... İşte öyledik...


Bir gün gelecek ve karşılaşacağız. İşte o zaman dünya daha yaşanabilir bir hale gelecek...
Ama gülmeyin bence bize...

Gülmeyin dedim!

5 yorum:

  1. :)))))))))) ama guldum yapacak bisey yok

    YanıtlaSil
  2. Gülmeyip de ağlayacak mıyız? :)
    Şu hale bak :D

    YanıtlaSil
  3. Ama bence azcık gülmüşsünüzdür öyle kahkaha falan atmamışsınızdır meğersem :/ Yalvarırım gülmeyim :/ Bu da mı gol değil hakim bey :(

    YanıtlaSil
  4. Ben bildiğin ''puhahahahaha'' moduna geçtim :)
    Azıcığı falan yok ama... neyse...
    Artık önünüzdeki maçlara bakarsınız ;)

    YanıtlaSil
  5. Yazılarınızı Gityat.com ' da paylaşabilir, blogunuzu tanıtabilir ve kendi kanalınızı kurabilirisiniz. Sizleri de aramızda görmek bizi çok sevindirir.

    YanıtlaSil